Сумський коледж економіки і торгівлі

Sumy College of Economics and Trade Суми, вулиця Троїцька, 37

241 Готельно-ресторанна справа

Кваліфікація:  4222 Адміністратор (господар) залу

Готельно-ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Якісне обслуговування — найсильніша конкурентна перевага готельного чи ресторанного закладу. Щоб гість комфортно себе почував тут, потрібно докласти багато зусиль і присвятити цьому велику кількість часу. Саме це і входить в обов’язки адміністратора. Адміністратор повноцінний заступник директора ресторанного чи  готельного закладу. Посада адміністратор – гарний старт до того, щоб стати  керівником готелю, ресторану або мережі, а також відкрити свій власний бізнес.

Ви зможете знайти роботу у ресторані, барі, ресторані-барі; кафе, кафе-пекарні, кав’ярні, чайному салоні; у компаніях, що здійснюють обслуговування в офісах, на природі, удома у споживачів; у мобільному пункті харчування; готельно-ресторанному комплексі, закладах готельного типу. Ви зможете працювати за професією: адміністратором, метрдотелем, офіціантом, барменом, барістом, хостесем, портьє